Підходячи до питання про зведення гаража, вам варто подумати, чим закрити отвір гаража. Звичайно ж Ви можете звернутися до знайомого зі зварювальним апаратом у сусідньому гаражі, який за кілька днів зварить ворота . Але чи варто довіряти такому "фахівцеві"?

Кустарні гаражні ворота мають одну велику перевагу – вартість. А як же комфорт... Взимку, після рясного снігопаду, доведеться активно зайнятися фізкультурою біля гаражу та посилено попрацювати лопатою, щоб очистити гаражні ворота від снігу. Протяг у гаражіз усіх щілин — як його позбутися?
Провели опалення у гараж, а результат нульовий? Звичайно, чого ще чекати від таких гаражних воріт , які тепла зовсім не тримають, промерзаючи наскрізь! Хіба потрібні ще вагоміші аргументи? Зрозуміло, що вибираючи гаражні автоматичні ворота слід підійти ґрунтовно. Так чим же закрити проріз гаража , щоб було і комфортно, і надійно?
Всіх вище описаних недоліків позбавлені секційні автоматичні ворота . Гаражні ворота цієї конструкції - найпоширеніші у світі та є найбільш зручними у використанні. Секційні ворота являють собою з'єднані петлями секції, які пересуваються напрямними треками, закріпленими по краях отвору і заведеними під перекриття гаража .
Зручність підняття полотна воріт вертикально полягає перш за все в тому, що це вимагає мінімум простору в гаражі, а також значно скорочує радіус повороту при в'їзді машини в гараж і дозволяє відкрити гаражні автоматичні ворота , навіть якщо машина знаходиться безпосередньо перед ними. Саме полотно гаражних воріт у відкритому положенні розташовується під стелею, економлячи місце в гаражі.
Полотно секційної брами складається з окремих секцій, що виготовляються з оцинкованої сталі з полімерним покриттям, що захищає гаражні автоматичні ворота від впливу навколишнього середовища. Слід зазначити, що панелі з таким покриттям легко миються, очищаються та не піддаються корозії. Товщина секцій таких гаражних автоматичних воріт зазвичай 42-45 мм, коефіцієнт теплопровідності 0,9-1,6 Вт/мК. Висловлюючись більш зрозумілою мовою, це означає, що гаражні ворота такого типу мають теплозахист практично рівний кладці в 3-4 цеглини, так що навіть взимку у вашому гаражі буде тепло та затишно. Наша компанія використовує секційні панелі виробництва компанії «Алютех», які є одними з найміцніших у Європі (товщина панелі – 45 мм).
 
Легкий хід гаражних автоматичних ворітдосягається за рахунок бічних роликів на шарикопідшипниках, які забезпечують рух полотна воріт напрямними треками, закріпленими по краях отвору. Правильний підбір кріпильних матеріалів дозволяє зафіксувати конструкцію практично на будь-яких отворах.

 

Завдяки встановленим по всьому периметру автоматичних гаражних воріт планкам на основі полімерного каучуку всі місця стиків полотна гаражних автоматичних воріт і конструкції напрямних треків герметично приховані. Ущільнення передбачені між самими панелями гаражних автоматичних воріт , що забезпечує додаткову герметизацію. Нижня панель оснащена трубчастим ущільнювачем, який приховує нерівності підлоги і додатково перешкоджає проникненню води в гараж.
Крім представницького зовнішнього вигляду гаражних автоматичних воріт , варто також відзначити надійність таких гаражних автоматичних воріт , їхню безпеку та зручність експлуатації. Завдяки торсіонному механізму, закріпленому на перекритті, секційні ворота добре збалансовані. Конструкція гаражних воріт відкривається і закривається з мінімальними зусиллями і надійно фіксується практично в будь-якому положенні.
Збалансована конструкція гаражних воріт абсолютно безпечна, що важливо, коли в будинку є маленькі діти. Наприклад, якщо секційні ворота , що закриваються в автоматичному режимі, торкнуться будь-якого предмета, що випадково опинився в отворі в цей момент, "розумна" електроніка відразу заблокує роботу електродвигуна і полотно гаражних автоматичних воріт не тільки зупиниться, а й передбачливо підніметься вгору.
Важливе значення має наявність і в гаражних воротах комплексу систем безпеки. При виборі гаражних воріт варто звернути увагу на комплектацію - вона повинна включати систему захисту від розриву пружин, яка блокує вал і полотно гаражних автоматичних воріт , тим самим запобігаючи падінню воріт при поломці торсійної пружини. Також усі панелі, що відповідають європейським вимогам безпеки, мають бути забезпечені захистом від затискання пальців.
За бажанням секційні ворота можна оснастити вбудованою хвірткою (у комплект обов'язково входить замок та доводчик). Зазвичай такі хвіртки встановлюють у разі, якщо немає додаткового входу в гараж .
Щоб полотно було зручно відкривати вручну, зовні та зсередини його оснащують ручками. Для автоматичного замикання гаражних автоматичних воріт призначений напханий електронікою електропривід, яким можна керувати як з пульта дистанційного керування, так і за допомогою складнішої системи керування контролем доступу. У разі відсутності електроживлення електропривод вимикається і гаражні автоматичні ворота переходять у режим ручного керування.
Якщо зараз у вас немає можливості встановити електропривод на ваші гаражні ворота , не засмучуйтеся - автоматизувати встановлені гаражні ворота можна в будь-який час, при цьому з'являється додатковий захист від злому.

Компанія «Сізам» бажає Вам приємного в'їзду та виїзду!

Зберегти

Зберегти