Так що ж таке Автоматичні рольставні (ролети) ? Як Ви знаєте рольставні піднімаються і опускаються за допомогою управління, яке ділиться на два основні типи - механічне та електричне.

Автоматичні рольставні (ролети) використовують для опускання та піднімання електричного керування . При електричному керуванні тяговий електродвигун розташовується усередині провідного валу.
Керуються автоматичні рольставні (ролети) за допомогою різних керуючих елементів, це можуть бути тумблери вільного користування, електричні вимикачі з ключем, керуючі системи з електронним ключем-таблеткою, за допомогою яких ролети відкриваються або закриваються. Електроприводи забезпечують більшу вантажопідйомність, порівняно з механічними приводами, та безперечну зручність користування.

Велика кількість елементів автоматики дозволяє створювати гнучкі системи управління автоматичними рольставнями (ролетами) і групами рольставнів. Автоматичні програмовані таймери можуть керувати автоматичними рольставнями (ролетами), наприклад, закривати їх увечері та відкривати вранці, завдяки чому можна створювати ефект присутності, коли нікого немає вдома. Ви можете керувати автоматичними ролетами прямо з крісла, не відволікаючись від домашніх чи робочих справ. Дистанційне радіокерування надійне та дуже комфортне.

Рольставні з електроприводом ідеально підходять для дач, заміських будинків, офісів та будівель з великою кількістю вікон. За допомогою одного натискання кнопки на пульті дистанційного керування автоматика відкриє, закриє одну або кілька рольставень у приміщенні, окремому поверсі або навіть цілій будівлі на ваш вибір. Таке керування дуже зручне для власників або служби охорони.
Автоматичні рольставні мають аварійний механізм, за допомогою якого їх можна відкрити або закрити в ручному режимі, наприклад, при збоях або відключенні електрики.

Фахівці нашої компанії допоможуть Вам з вибором автоматичних рольставнів (ролет) . Підберуть оптимальне співвідношення якості та ціни, відповідно до Ваших потреб.

Зберегти