В'їзна брама з елементами декору – одна з тих речей, яка надає фасаду індивідуальності, характеризує господарів будинку як володарів бездоганного смаку та уваги до деталей.

Крім того, що декорована в'їзна брама радує око гармонійним поєднанням елементів кування і фільонки, вони, безсумнівно, надійні в експлуатації.

Полотно таких воріт виготовлено з фірмового сталевого оцинкованого профілю, і одночасно включає такі властивості, як міцність і гнучкість.

Все полотно воріт та елементи декору рівномірно покриваються високоякісною полімерною фарбою, яка на сьогоднішній день найбільш стійка до корозії та ультрафіолету, дозволяє надовго зберегти насиченість кольору та красу Ваших воріт.

Для найбільш вдалого поєднання з екстер'єром будинку на вибір клієнта надається широкий спектр колірних рішень для фарбування воріт. Це можуть бути як стандартні кольори, так і додаткові.

Стандартні кольори:

Окремо стоїть або вбудована хвіртка, виконана в одному стилі з воротами , відмінно доповнюють один одного, створюючи закінчений ансамбль.

Для максимально комфортного використання декорованих в'їзних відкатних або воріт компанія «СІЗАМ» пропонує системи автоматики .

Декоровані ворота із сталевого оцинкованого профілю – це не тільки надійний захист приватної території, а ще й справжній витвір мистецтва ручної роботи, виконаний ексклюзивно на замовлення клієнта.

Більш детальну інформацію про всі види воріт готові надати спеціалісти компанії «СІЗАМ» .

Зберегти