Оптимальний мікроклімат у гаражі – питання тонке. Як підтримувати температуру та вологість на певному рівні? Модним захистом від натиску природної стихії є секційні ворота. Однак чи справді «секційка» така тепла і непродувна? Судіть самі: понад 90% площі всієї конструкції займає комірне полотно. А значить, характеристики секцій (сендвіч-панелей), з яких воно складається, впливають на теплозахисні властивості воріт найбільшою мірою.

Сендвіч-панель сучасних гаражних воріт є тришаровим «бутербродом» — листами сталевої стрічки та спіненим поліуретаном між ними. Саме якісний наповнювач робить ворота надійним тепловим захистом.

За своїми теплоізоляційними властивостями пінополіуретан можна порівняти з вакуумною ізоляцією — ідеальним з точки зору характеристик, але дорогим і технологічно незручним методом.

Так, теплопровідність спіненого напівіретана становить 0,019-0,023 Вт/мК. Для порівняння: коефіцієнт теплопровідності деревини – близько 0,15 Вт/мК. Тобто утеплювач пропускає у 7 разів менше холоду.

Щоб дороге тепло не вислизало крізь стики між панелями, їх герметизують за допомогою ущільнювачів. Найбільш технологічним рішенням є незмінний EPDM-ущільнювач - етилен-пропіленовий каучук. Щільне примикання всієї конструкції до стін та стельової перемички гаража забезпечують еластичні ущільнювачі на основі полімерного каучуку.
Важливо, щоб матеріали, що застосовуються, мали високу зносостійкість. Так, каучуки залишаються міцними та еластичними навіть за агресивного впливу навколишнього середовища, у тому числі за низьких температур.

Уявіть, що замість гаражного отвору у вас цегляна стіна завтовшки 60 см. Саме такий ефект дають секційні ворота «АЛЮТЕХ», оскільки мають опір теплопередачі 1,00 м2 °С/Вт.

Секрет у тому, що сендвіч-панель «Алютех» має товщину 45 мм. Це одна з найтовстіших і, відповідно, теплих панелей, які пропонуються на ринку СНД. Відмінні властивості дозволяють експлуатувати ворота навіть в умовах Крайньої Півночі.

Високі теплоізоляційні характеристики воріт «Алютех» підтверджені випробуваннями в лабораторіях Санкт-Петербурзького державного архітектурно-будівельного університету, Науково-дослідного інституту НІСД (Болгарія), а також Білоруського науково-дослідного інституту будівництва.

Замовити гаражні секційні ворота та отримати консультацію Ви зможете у спеціалістів компанії «СІЗАМ» за тел.: (056) 770-65-66 (67) , також ви можете наочно ознайомитися з діючими зразками воріт у виставковому салоні компанії на пр-т Олександра Поля , 129

Зберегти

Зберегти