Як відомо, ми не матимемо другої можливості створити перше враження. Далі йтиметься про те, як створити перше враження у людей, які приходять до вас у будинок. Ви зрозумієте, що це досить просто, дочитавши цю статтю до кінця. А щоб не займати Ваш дорогоцінний час, ми намагатимемося викладати все лаконічно та чітко.
В'їзна брама для вашої ділянки все одно, що вхідні двері у ваш будинок, саме за їх зовнішнім виглядом складається те горезвісне перше враження. У цій статті ми докладно зупинимося на одному з видів в'їзної брами – це відкатні (або зсувні) ворота.
Одним із провідних напрямків діяльності компанії «Сізам» є виробництво, продаж та встановлення відкатних воріт у Дніпропетровську.
Відкатні ворота - далеко не новинка на "воротному" ринку, але далеко не всі оцінили їх переваги, по-старому віддаючи перевагу "орної" класиці, вони відносяться до підвиду автоматичних воріт .
Основна відмінна риса та головна перевага відкатних воріт від усіх інших видів в'їзних воріт – це максимальна економія корисного простору, оскільки стулка відкатних воріт зрушується убік, повністю відкриваючи отвір. При цьому ризики пошкодити звірами воріт автомобіль, що під'їхав, як це можливо при використанні воріт, зводяться до нуля. Встановлюються відкатні ворота усередині двору. Але варто зауважити, що для встановлення таких воріт потрібно, щоб стіна або огорожа, вздовж яких вони рухатимуться, мала довжину не менше, ніж довжина робочого полотна воріт .
П'ять переваг:

  • Завдяки конструкції відкатних воріт в'їзд на територію не обмежений ні зверху, ні знизу.
  • Погода не впливає на працездатність відкатних воріт . Завдяки конструкційним особливостям воріт ролики не забиваються брудом, льодом та снігом.
  • Ворота відкотів можуть використовуватися на перекриття отвору шириною до 12 метрів.
  • Завдяки продуманій конструкції воріт, у разі відсутності електроживлення, їх може вільно і легко закопати/відкрити одна людина.
  • Не дивлячись на сильні пориви вітру, відкатні ворота винятково стійкі завдяки потужному фундаменту і вертикальній фіксації в декількох точках.

Конструктивні особливості відкатних воріт
Основою відкатних воріт будь-якого розміру є міцна рама. На підставі воріт – фундамент – монтуються консольні блоки (будівництво фундаменту передбачає наявність закладних для встановлення консольних блоків). Приварена, до нижньої частини полотна рейки, охоплює блоки, які не рухливі під час руху полотна воріт .
Оскільки полотно воріт має протистояти вітровим та ваговим навантаженням, воно має бути міцним та жорстким. Тому при його виготовленні використовуються сталеві профільні труби різного перерізу, товщина стінок яких не менше ніж 2 мм. У разі, економія на комплектуючих, може призвести до неякісної роботи всієї конструкції, цього ми допустити неспроможна, т.к. повністю несемо відповідальність за кінцевий результат.
Ворота відкотів можуть гармонійно поєднуватися з фасадом будинку. Варіанти зашивок полотна воріт можуть обмежуватися лише польотом Вашої фантазії та ступенем платоспроможності.

Автоматика для воріт - інвестиція в комфорт.
Установка автоматичної системи відкриття воріт дозволяє відкривати конструкцію безшумно, швидко, з мінімальними зусиллями. За наявності автоматики ворота відкриваються або за допомогою кнопки на самих воротах або пультом дистанційного керування, не виходячи з машини або будинку. Так само можливе встановлення приводу на ворота, що вже працюють.
Сучасні автоматичні системи:

  • Безпека. Щоб уникнути зіткнення воріт з машиною або людиною, автоматика оснащена комплектом фотоелементів. Замикання воріт забезпечується електричним замком.
  • Комфорт. Привід потребує мінімального обслуговування
  • Здатність безперебійно працювати у складну погоду (в умовах зледеніння та низьких температур)

Варто зауважити, що автоматичні ворота відкатні активно використовуються для обмеження в'їзду на промислові території, стоянки, дачні кооперативи і котеджні селища.

Монтаж відкатних воріт – справа досвідчених спеціалістів.
На безмежних просторах мережі Інтернет легко можна купити готові відкатні ворота і самостійно їх встановити, заощадивши на монтажі. Ось тільки відповідальність за безпеку та безперебійну роботу, Ви візьмете на себе.
Довіривши роботу з проектування, виробництва, підбору та встановлення відкатних воріт та автоматики, знаючим спеціалістам, Ви перекладаєте вантаж відповідальності на їхні плечі. І в повній мірі можете розраховувати на очікуваний результат задоволення від комфорту. Головне, що є у професійних монтажників – це величезний практичний досвід з монтажу автоматичних воріт, який дозволяє передбачити і уникнути можливих труднощів. А так само, що не маловажно, ви отримуєте гарантійне обслуговування, що дозволяє вирішувати питання, що виникли в короткі терміни.