Орні автоматичні ворота складаються з двох стулок і відкриваються завдяки повороту на петлях, які з'єднують полотно воріт зі стовпами. Якщо порівнювати розстібні та відкатні ворота, то останні більш практичні та переважні замовниками, але іноді через нахил ґрунту, наявності будов їх використання неможливо. Або ж особисті переваги замовника з тих чи інших причин віддані воріт.

  • не потрібно бетонувати майданчик для роликів;
  • можливість надання не прямокутної форми;
  • немає противаги, як у відкатних воріт, що псує вигляд секції, якщо вона наскрізна;
  • дорожча автоматика;
  • вимагають місце для відкриття;
  • додаткові незручності (потрібно прибирати сніг для відкриття);
  • без автоматики стулки від вітру можуть завдати шкоди;

Автоматичні розпашні ворота

Автоматичні ворота - являють собою додаткову зручність. Важливо те, що для установки автоматики на ворітні ворота має бути місце кріплення як на стулках воріт, так і на стовпах. Наприклад, ажурний малюнок з кування може не дозволити закріпити автоматику, тоді доведеться кріпитися до низу стулок, таким чином, розпашні ворота зафіксовані знизу розмотуватимуться від вітру. Важлива міцність заставних і на стовпах, тому що в залежності від ваги навантаження при відкриванні буде досить суттєвим. Протягом 8 років нами в основному встановлюється найбільш прийнятна за ціною та якістю італійська автоматика Nice.

Монтаж автоматичних воріт

При монтажі автоматичних воріт воріт підвищені вимоги пред'являються до отвору. Дуже важлива правильна установка стовпів, на які кріпиться полотно. Вони повинні стояти строго горизонтально, при цьому бути заглиблені в землю та забетоновані не менше ніж на 180 см.
Щілини між стулками воріт, між стовпами кріплення і стулками або ховаються спеціальними профілями, або заштукатурюються. Після цього встановлюється автоматика. Обидві стулки обладнуються приводами, потім ставляться фотоелементи, кронштейни, вимикачі, потім здійснюється монтаж блоку управління.

На закінчення ще раз нагадаємо, що монтаж автоматичних воріт вимагає високого професіоналізму виконавців. Вкрай важлива точність підготовчих вимірів, найменша помилка в них спричинить те, що термін експлуатації воріт значно скоротиться. Виходячи з цього та ще цілого ряду нюансів, ми не рекомендуємо здійснювати встановлення автоматичних воріт самостійно.

Варіантів зашивки полотна металевих воріт необмежено. Вартість воріт буде залежати від:
  • габаритів
  • зашивки полотна
  • розмірів металевих елементів

Вимірювання, доставка та встановлення входять у вартість виробу. А також існує індивідуальна система знижок. Вартість автоматичного приводу для воріт залежить від розміру стулок воріт, а також їх ваги. Остаточний розрахунок вартості провадиться менеджером після виміру в залежності від складності установки та комплектації.

Зберегти

Зберегти