Компанія «Сізам» займається виробництвом навісів із стільникового полікарбонату – матеріалу, який здатний витримувати великі навантаження, різкі перепади. Навіси з полікарбонату температур та вплив атмосферних опадів. Світлопрозорі каркасні конструкції приймають у наших руках будь-яку форму залежно від місця монтажу, навколишнього дизайну, призначення та Ваших побажань.

Весь процес - від дзвінка до нашої компанії до монтажу навісу - займає короткий час, оскільки вся робота проводиться, спираючись на багаторічний досвід та високий професіоналізм.

Всього 5 кроків відокремлюють Вас від навісу:

1. консультант приймає Ваш дзвінок;
2. виїзд фахівця на замір;
3. створення проектного ескізу конструкції;
4. майстри створюють міцний навіс, використовуючи лише якісні матеріали;
5. будівельники забезпечують монтаж;
Асортимент пропонованої продукції широкий:

  • Навіс під машину,
  • Навіс для автостоянки,
  • Навіс для літньої кухні,
  • Навіс перед гаражем,
  • Навіс над терасою,
  • Навіс для басейну,
  • Навіс для відпочинку, барбекю,
  • Козирки над входом,
  • Козирки над балконом,
  • Козирки/навіси для приямків,
  • Автонавіс


та багато іншого ми можемо запропонувати нашим клієнтам.

Козирки та навіси полікарбонат Дніпропетровськ.

Одним із основних елементів декорування зовнішнього вигляду споруди та її внутрішнього інтер'єру є навіси з полікарбонату. Навіс над входом у будівлю не тільки забезпечує надійний захист від дощу, граду, снігу, а й виконує важливу естетичну функцію, ушляхетнюючи зовнішній вигляд офісу компанії або житлового будинку. Сучасні навіси з полікарбонату відповідають усім поточним та майбутнім вимогам у будівництві, та відрізняються хорошими естетичними властивостями.

Для дачників найкращим варіантом для захисту зони відпочинку або літньої кухні від несприятливих кліматичних та погодних умов буде рішення про монтаж навісу з полікарбонату.
Полікарбонат – це дуже легкі панелі з повітряними поздовжніми порожнинами Полікарбонат – це дуже легкі панелі з повітряними поздовжніми порожнинами, так званими сотами. Соти є ефективним утеплювачем, що у багато разів перевершує колишнього лідера в цій галузі - скло. Форми навісів можуть бути різними - це і похилі козирки, і дугоподібні, багатоплощинні навіси та арочні. Вимоги до монтажу навісів дуже високі, тому вони мають проводитися лише відповідними фахівцями.

Навіси з полікарбонату гармонійно вписуються в інтер'єр будь-якої будівлі, захищаючи вхід від різних атмосферних опадів і надаючи всій будівлі добрий і закінчений зовнішній вигляд.

Переваги навісів із полікарбонату.

Полікарбонат - це матеріал, який за своїми характеристиками не має собі рівних для виготовлення навісів та козирків різної форми. Навіси з полікарбонату міцні та ударостійкі, стійкі до перепадів температура та атмосферних опадів, а також ультрафіолетового випромінювання. Завдяки особливій, порожній структурі навіси з полікарбонату чудово пропускають світло, але разом з цим і пожежостійкі.

Комфорт від монтажу навісів і козирків з полікарбонату дуже складно переоцінити. Вони чудово захистять вхід від будь-якої негоди, чи то сніг, чи дощ, чи град, вкриють від прямих променів сонця, і, крім того, дозволять ефективно використовувати наявну територію. Наприклад, для заміського будинку за допомогою навісу з полікарбонату можна створити критий гараж або тенісний корт. Їх зручно використовувати і для облаштування корпоративних зон для паркування. Все це буде гармонійно і чудово виглядати, і, крім того, витрати на будівництво навісу будуть набагато меншими щодо зведення спеціальних гаражів.

Монтаж навісів та козирків із полікарбонату

Монтаж навісів та козирків з полікарбонату здійснюється за розробленими нашими фахівцями кресленнями. Конструкція навісу залежить від конфігурації навісу або козирка, від товщини плити і способу монтажу навісу або козирка, що використовується. При конструюванні використовуються спеціальні таблиці та інструкції, розроблені фірмами-виробниками полікарбонату.
Безпосередньо перед монтажем покриття навісу видаляється захисна плівка з полікарбонату тільки з боку прилеглої до каркаса, а з іншого боку (зі стійким до ультрафіолету шаром) захисна плівка знімається після або під час монтажу. Повністю видалити плівку рекомендується після монтажу. Покриття навісу - стільниковий полікарбонат має бути встановлений таким чином, щоб ребра жорсткості були вертикальними щодо схилу даху будівлі.

Полікарбонат має певний коефіцієнт термічного розширення, при монтажі козирка або навісу слід враховувати даний фактор, залишаючи зазори для розширення в поздовжньому та поперечному напрямку для виключення виникнення внутрішніх напруг та вигинання навісу в майбутньому.

Застосування навісів із полікарбонату.

Навіс із полікарбонату - Автонавіс стане чудовим будинком для вашої машини. До того ж, це один із найдешевших і найшвидших способів організувати місце для постійного паркування або стоянки будь-якого транспортного засобу. Замовити виготовлення навісу, простіше простого - зателефонуйте до компанії "Сізам".
Також навіси можуть використовуватись і для захисту вуличних торгових прилавків та кафе від атмосферних опадів та сонця. На дачах навіси можуть використовуватися для захисту басейнів, зимових садів та павільйонів від палючого сонця та передчасних опадів. Також навіси полікарбонат можуть використовуватись і на балконах та лоджіях для заміських котеджів, будинків. Область їх застосування дуже різноманітна - практично будь-який рід діяльності, що здійснюється безпосередньо просто неба, буде більш комфортним для людини, якщо є можливість облаштувати додатковий захист від дощу, снігу і прямих променів сонця. Стандартний розмір навісу для автомобіля – 3х6 метрів. В окремих випадках розміри індивідуальні, і все визначається від вимог замовника.

Таким чином - Шість бід - одна відповідь


1. Яскраве сонце
Сонце не тільки джерело тепла та світла, а й носій шкідливих УФ-променів, які у великій кількості небезпечні для людини, а також автомобільної фарби. Навіси з полікарбонату захищають від згубних наслідків ультрафіолету, зберігаючи при цьому м'яке сонячне світло.

2. Дощ
Дощ - опади, які випадають цілий рік. Завжди приємно, коли є навіси, під якими можна сховатися від мокрих крапель. Особливо, якщо йдеться про вуличне кафе або басейн у заміському будинку.

3. Сніг
Зимова пора важко уявляється без снігу. Варто залишити машину на ніч просто неба, як вранці доведеться відкопувати її з кучугури. Навіс з полікарбонату (автонавіс) хороший не тільки тим, що вкриє Ваш автомобіль, балкон або ганок від снігу, але й тим, що він не є нерухомістю і може встановлюватись у будь-якому місці.

4. Град
Опади, здатні руйнувати все, що знаходиться на їхньому шляху. Міцна конструкція з полікарбонату здатна захистити від пошкоджень захищені навісом споруди та предмети.

5. Бурульки
Кожна зима несе нам відлигу, то заморозки, що породжує безліч бурульок на карнизі даху. Легкі навіси над ганком будуть найкращим щитом від травмонебезпечних крижин.

6. Пил, сміття, що летить.
Неминучими супутниками вітру є пил та листя. Навіси з полікарбонату є чудовими загородженнями для вашого автомобіля, вуличного басейну, заміської альтанки, балкона, зони відпочинку від сміття, що летить.
Використовуючи навіси, людина захищає себе та своє майно від «сюрпризів» природи, роблячи своє життя більш комфортним та зручним.